Tisztító és fertőtlenítő szerek

Detar Acid (savas tisztítószer szervetlen lerakódások ellen)

detar acid Savas kémhatású tisztítószer, amely eltávolítja a szervetlen lerakódásokat gépek, berendezések és egyéb eszközök felületérõl. A DETAR ACID egy specifikus mosószer, amely feloldja és eltávolítja a szervetlen lerakódásokat, melyek a mûveletek közben a technológiából adódóan vagy a felhasznált vízbõl rakódnak le (pl. vízkõ).

Leírás pdf

Kiszerelés:

25 kg-os kanna. 1000 kg-os tartály.

Detar Tre Special (lúgos borkõ-eltávolító szer)

detar tre special Magas lúgtartalmú, foszfátmentes, komplett, por alakú tisztítószer. Tisztító és borkõeltávolító munkafolyamatok végzésére alkalmas pincészetekben és egyéb élelmiszeripari üzemekben.

Leírás pdf

Kiszerelés:

1 kg-os csomag. 25 kg-os zsák.

Detarox (peroxid alapú fertõtlenítõszer)

detarox A DETAROX szerves szennyezõdés esetén is hatékonyan fertõtlenít, ezért kiválóan alkalmazható az élelmiszeriparban, ahol mind a felületek, mind a berendezések megkívánják a fertõtlenítést. A borászatban és a sörgyártásban a DETAROX terméket az erjesztõ tartályok és a palackozó gépek esetében használják, a tejgazdaságokban a tárolótartályokhoz használatos. Az igen alacsony habképzõdés teszi alkalmassá a terméket a CIP rendszerû fertõtlenítéshez, használata nem okoz korróziót a saválló acélon, alumíniumon, mûanyagokon és üveg esetén. Korrozív viszont a vas és származékai és a könnyûfémötvözeteknél. A termék összetétele tökéletes hatást eredményez alacsony hõmérsékleten is. A perecetsav oxidálja a szerves anyagokat. Hatékony a baktériumok, élesztõk és a spórák ellen. Használata során vízre és ecetsavra bomlik. A hidrogénperoxid szintén a mikroorganizmusok ellen hat, a felszabaduló atomos oxigén segítségével.

Leírás pdf

Kiszerelés:

10 kg-os kanna.

Detar N (tisztító- és fertõtlenítõszer berendezésekhez, munkahelyekhez)

Lúgos hatású, ammóniumkvaterner alapú, egyedülálló hatású tisztító és fertõtlenítõszer. A DETAR N-t a hatékony tisztítás és fertõtlenítés céljából fejlesztették ki. A tisztítást, olyan nem ionos felületaktív anyagok és közepes lúgosságú szervetlen sók együttes jelenléte biztosítja, amelyek a szerves szennyezõdésekre diszpergáló és emulgeáló hatással bírnak. A fertõtlenítõ hatást az ammónium-kvaterner fejti ki baktériumok, élesztõk, algák valamint penészgombák ellen. A termékben különleges felületaktív anyagok vannak, amelyek javítják a tisztítóképességet, valamint vízlágyító anyag, amely lehetõvé teszi, hogy kemény víz esetén is kiváló hatást érjünk el.

Leírás pdf

Kiszerelés:

5 kg-os kanna.

Perlac CF/0 (mosószer palackok tisztítására)

perlac cf 0 A PERLAC CF/0 az összetételében fellelhetõ, felületi feszültséget csökkentõ alkotóknak köszönhetõen kiváló eredményeket ér el. Mivel a felületi feszültség lecsökken a tisztítandó felületeken, ezért azok lemoshatósága könnyebbé válik, és az aktív elemek (pl.: alkáli sók) hatásának kifejtése is hatékonyabb, és a szennyezõdések hamarabb és tökéletesebben távoznak.

Leírás pdf

Kiszerelés:

25 kg-os zsák.

Perlac CF/3 (palackmosó gépekhez, kemény víz esetén)

A PERLAC CF/3 nagymértékben lebontható, felületaktív anyagot tartalmazó komplett készítmény, mely alkáli sóival együtt van jelen a szerben, így nagy hatásfokú tisztítótulajdonsággal rendelkezik. A PERLAC CF/3-t speciálisan palackmosó berendezésekhez fejlesztették ki, mely különösen hatékony kemény víz esetén.

Leírás pdf

Kiszerelés:

25 kg-os zsák.

Perlac Clorat Presse (folyékony lúgos tiszítószer rozsdamentes présekhez)

Klórlúgos, kapilláraktív, foszfátmentes fertõtlenítõszer magas fokú körbezáró hatással. A klórfelszabadításnak köszönhetõen PERLAC CLORAT PRESSE-szel egyidejûleg tisztíthatjuk és fertõtleníthetjük is eszközeinket.

Leírás pdf

Kiszerelés:

10 kg-os kanna.

Perlac Nastri (szállítópálya kenõanyag, nem habzik)

A PERLAC NASTRI kenõanyag azért került kifejlesztésre, hogy a szállítószalagok mûködésének hatékonyságát megnöveljük. Vékony filmréteget képez, mely elõsegíti a palackok zökkenõmentes elõrejutását lecsökkentve az eltömõdésekbõl adódó többletsurlódást és zökkenõket, melyek a palackok lebillenését okozhatják –amellett, hogy nagyobb mûködési hatékonyságot biztosít a gépsornak megnöveli a berendezések élettartamát.

Leírás pdf

Kiszerelés:

25 kg-os kanna.

Perlac Nastri Special (szállítópálya kenõanyag – keményvíz esetén)

perlac nastri spec A PERLAC NASTRI SPECIAL különleges összetételének köszönhetõen hatásos réteget képez a szállítószalag és a palackok között. Használatával lényegesen csökkenthetõ a kopás és megnövelhetõ a továbbítás hatékonysága, lecsökkenthetõ az eltömõdések kialakulásának – és ebbõl fakadóan a palackok lebillenésének – esélye, valamint megnövelhetõ a berendezés funkcionalitása és élettartama.

Leírás pdf

Kiszerelés:

25 kg-os kanna. 200 kg-os tartály. 1000 kg-os tartály.

Perlac San (klórtartalmú, lúgos szagtalanító-tisztítószer, CIP berendezésekhez)

perlac san A PERLAC SAN egy erõteljes klórbázisú mosószer, amely gyorsan eltávolítja a szerves maradványokat és mindeközben erõs fertõtlenítõ hatást is biztosít. A termék szervesanyag-eltávolító, szagtalanító és fehérítõ képessége nagyrészt a kombinált formában jelen lévõ alkáli sóknak és a nagy arányú aktív klór ágensnek köszönhetõ. A klór magas részarányának köszönhetõen a PERLAC SAN fertõtleníti a kezelt felületet és egyúttal tisztánfénylõ hatást is kölcsönöz neki. Mivel a PERLAC SAN nem habzik, így CIP környezetben is használható.

Leírás pdf

Kiszerelés:

10 kg-os kanna. 25 kg-os kanna. 1000 kg-os tartály.

Perlac Neutro (koncentrált folyékony, semleges pH-jú padozattisztító szer)

Koncepcionálisan új termék, amely növényi eredetû oldhatóságfokozó összetevõkre épül. Ezek az összetevõk a szinergia elve alapján fejtik ki hatásukat a készítményben lévõ felületaktív anyagokkal. A termék pH-ja semleges.

Leírás pdf

Kiszerelés:

25 kg-os kannában. 10 kg-os kannában.

Detar C (fékezetthabzású, baktériumölõ szer CIP berendezésekhez is)

detar c Széles hatásspektrumú baktericidhatású fertõtlenítõ készítmény, élelmiszeripari felhasználásra. A fõ hatóanyag a DETAR C-ben a polyhydroklorid (hexametilénbiguanid). Ez a molekula baktericidként lép fel a gramnegatív és pozitív baktériumok, élesztõgombák, valamint penészek ellen és ennek ellenére semmilyen toxikus hatást nem mutat. Más fertõtlenítõszerekkel ellentétben a DETAR C még szennyezõdésmaradványok jelenlétében is fenntartja baktériumölõ képességét.

Leírás pdf

Kiszerelés:

10 kg-os kanna. 1000 kg-os tartály.

Detar PS (regeneráló szer gyertyaszûrõkhöz)

detar ps Felületaktív anyagokat és szekvesztránsokat tartalmazó folyékony mosószer, mely kiválóan alkalmas mikroszûrõ rendszerekhez. A szûrõk rendszeres idõközönkénti újrakondicionálására fejlesztették ki A DETAR PS a szûrõbetétek és membránok regenerálásának (újrakondicionálásának) optimalizálására került kifejlesztésre, amennyiben a vizes vagy gõzös regenerálást alkalmazzák. A DETAR PS eltávolítja a használat során leülepedett szerves lerakódásokat. A DETAR PS felületaktív összetevõje kapcsolatba lép a lerakódott anyagokkal és megakadályozza újbóli leülepedésüket. A szekvesztránsok megakadályozzák a kalciumlerakódást, amely tönkreteheti a szûrõket és a szûrõrendszert egyaránt.

Leírás pdf

Kiszerelés:

10 kg-os kanna.

Detar 8 (lúgos tisztítószer gyertyaszûrõkhöz)

detar 8 Peroxid alapú, folyékony mosószer, amely célirányosan az ellenálló élelmiszerlerakódások eltávolítására készült. A mechanikai beavatkozás elõsegítése a „letapadt” lerakódások eltávolításakor A DETAR 8 a különbözõ peroxidok és szekvesztránsok speciális keveréke és elsõdlegesen a lúgos kezeléssel nehezen eltávolítható élelmiszerlerakódások megszüntetésére fejlesztették ki. A DETAR 8 a DETAR PS-sel együtt felhasználva hatékony oxidáló reakciót vált ki, aminek segítségével eltávolítja a falakra ragadt szerves anyagokat, amelyeket egyébként csak intenzív mechanikai beavatkozással lehetne eltávolítani.

Leírás pdf

Kiszerelés:

10 kg-os kannában. 25 kg-os kannában.

DS 21 Spray (fertõtlenítõ spray – csapokhoz, palackozó és dugózó gépekhez)

ds 21 spray Dicicloammónium-klorid alapú fertõtlenítõ spray A DS 21 spray-t a palackozórendszer palack feltöltõjének és a dugózó gép befogópofáinak fertõtlenítésére fejlesztettek ki. A DS 21 hatóanyaga egyaránt hatással van a grampozitív és a gramnegatív baktériumokra, valamint a gombákra, vírusokra és a protozoákra. A DS 21 fertõtlenítõ hatása nagyon erõs még a nehezen hozzáférhetõ felületeken is. Ezt a hatást a termék felhasználásának módja segíti elõ: aerosol, magas nyomáson palackozva, környezetbarát hajtógázzal.

Leírás pdf

Kiszerelés:

400 ml aerosol palack.